A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2011 Április
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

ápr

30

Sztremen Zsuzsanna 26 évesen, 1997-ben lesújtó hírt kapott; agydaganatot állapítottak meg nála. A diagnózis után rögtön megműtötték, majd sugárkezelést kapott. Egészségével azután minden rendben volt egészen 2008-ig.


- 11 és fél év múlva arra lettem figyelmes, hogy iszonyúan fáj a fejem, szédülök, hányingerem van. A tünetek persze orvoshoz vittek, ahol megállapították:  kiújult a daganatom.”
Ekkor újabb kezelések, sugárterápia és műtét következett. Illetve következett volna. Az operáció idejét ugyanis a decemberi diagnózis után márciusra tették, mivel Zsuzsának low grade, vagyis úgynevezett lassan fejlődő daganata volt.

 

A műtét idejének elérkezésekor azonban történt valami. Orvosa megdöbbentő hírt közölt vele.

— Mondta, hogy nem látnak tumoros területet, tehát gyakorlatilag eltűnt a daganat. Így a műtét szerencsére elmaradt.


Zsuzsa ezt az eredményt több dolognak tudja be: elsősorban életmód változtatásának, másodsorban a gyógygombáknak.

 

— A gyógygombákat egy ismerős ajánlotta nekem, így elkezdtem szedni a kivonatokat. A hatásában én azért vagyok biztos, mert amikor jobban éreztem magam, és az eredményem is jobb lett, akkor abba hagytam a gyógygombák szedését. Ekkor azonban két hét múlva azt tapasztaltam, hogy jönnek vissza a tüneteim: fejfájás, hányinger, szédülés. Megijedtem és újra szedni kezdtem a gombákat. Megdöbbenésemre ismét szépen lassan újra elmúltak a tüneteim - mesélte boldogan Zsuzsa, aki a „kísérletét” követően ma már nem mondana le a gyógygombákról, hiszen a leletei jók, a daganat szerencsére azóta sem jött vissza. 


Az eseten Varga Gábor hatóanyag szakértő nem lepődött meg. Ő ugyanis már régóta kutatja a gyógygombák jótékony hatását.
„Magyarországon számos kitűnő terméket hoztak forgalomba az utóbbi években, amelyek azzal az igénnyel léptek fel, hogy hasznosak legyenek a rákbetegségben szenvedőknek vagy éppenséggel megelőzhetik a betegség kialakulását. Sajnos az utóbbi években világossá vált, hogy ez az elismerésre méltó igyekezet és a kétségtelenül pozitív részeredmények nem változtattak azon a tényen, hogy Magyarország a rákos megbetegedések és halálozások tekintetében az elsők között maradt a világon. Ezért van égetően szükség olyan klinikai vizsgálatokon eredményesnek bizonyult, standardizált és azonosított  természetes eredetű hatóanyagokra, amelyek mellékhatások nélkül segíthetnek a betegség kialakulásának megakadályozásában, illetve a már kialakult rákbetegség leküzdésében a hagyományos terápiák mellett és azokat támogatva.”  Varga Gábor e gondolatok tükrében kezdte el kutatni a gyógygombákat.

 

„Egyes természetes növényi illetve gomba eredetű hatóanyagokat: speciális, egyedi poliszacharidokat, néhány országokban (mint például Japán) már tumor ellenes gyógyszerként is engedélyeztek. A speciális poliszacharidok hatásukat tekintve többek között képesek elvágni a tumor sejtek vérellátását és aktiválni az NK és falósejtek tumor ölő funkcióit, növelni az inzulin- érzékenységet és csökkenteni az inzulinszintet elősegítve ezzel a betegek gyógyulását. Az egyik legeredményesebb poliszacharid, a Patkónyelv-gomba kivonata képes volt számos előrehaladott rákbetegnél is a szervezet öngyógyító mechanizmusát beindítani, ami nagy feltűnést keltett a rákkutatók körében.”  - tette hozzá a szakember.


Forrás: http://www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/bulvar/az-orvos-is-megdobbent-ettol-tunt-el-teljesen-a-lany-daganata-373981

ápr

11

2011.04.11 - hétfő

 

Szeretettel köszöntöm új munkatársunkat, Tamást a bővülő kis csapatban!

Sok sikert kívánok DXN-üzleted felépítéséhez!

ápr

9

 

Wellness Coffee House logó

 

Taste the Healthy DXN Ganoderma Coffee at the London Coffee Festival this Weekend at Wellness Coffee House!

 

Kóstold meg az egészséges DXN Ganoderma kávét a londoni kávéfesztiválon ezen a hétvégén a Wellness Coffee House standján!

 

Ha ízlett, keress meg itt!

 

 

ápr

4

Van-e olcsóbb, mint a DXN kávé?

2011.04.04 - hétfő

 

DXN ganoderma kávé, 3in1 

Az egészséges életmódra törekvők számára a kávéivással a koffeintartalom és a savas tulajdonság a probléma. A magas vérnyomásúak pedig kifejezetten el vannak tiltva tőle. Létezik azonban egy olyan kávé, amely megfelel az egészséges életmódra törekvők igényeinek is, mert felturbózza a szervezetünk védekező rendszerét és csökkenti, beállítja a vérnyomást. Vannak olyanok, akik a koffein hatása miatt nem isznak kávét és/vagy teát, ám az új kávéfajta, amellett, hogy valóban kávé íze van, mentes a koffein negatív hatásaitól. Lefekvés előtt is nyugodtan fogyasztható, mert relaxáló hatása révén elősegíti a nyugodt alvást.

 

 

A DXN ganoderma kávé kereskedelmi forgalomban lévő természetes brazil kávé. Egészségügyi hatását a hozzáadott ganoderma gyógygomba-kivonatnak köszönheti.

 

Sajnos sokan nem figyelik, hogy egy termék mit is tartalmaz valójában, mivel kénytelenek a szűkre szabott pénztárcájuk miatt csak a legolcsóbb dolgokat megvenni. Nem nézik, hogy egy szörp csak gyümölcs ízű szintetikus lötty, vagy valódi gyümölcsszörp-e! Megveszik a gyümölcsszörpöt gyümölcs nélkül, a csokoládét kakaó nélkül, a vitamintablettát vitamin nélkül!
De sorolhatnám az ízfokozókon, szintetikus szinezékeken és más adalékanyagokon felépülő élelmiszeripar termékcsodáit, melyeknek összetétele és eredete gyakran kinyomozhatatlan!


NOS, VALÓBAN VAN OLCSÓBB KÁVÉ A PIACON! (Ahogy van 100 Ft-os tábla csoki, meg van 800 Ft-os is!)

 

Hogy mit tartalmaz, azt nem tudni, de barna és rá van írva, hogy kávé, ezért aztán sokan elhiszik, hogy valóban az! Aztán jön a gyomorégés, az émelygés, a rossz közérzet, a rossz alvás, hogy más mellékhatásról ne is beszéljünk!

DE NÉZZÜK A DXN KÁVÉKAT!

 

Mivel egy tasak DXN-es kávé legalább 2 adag elkészítéséhez elegendő, így törzsvásárlói áron egy adag fekete, ill. egy adag „3in1” kávét kb 75.- forintért, a „Zhi Moccha” (kapuchino) kávét 99.-Ft-ért vásárolhatja meg a webáruházban, ha az egyszeri regisztrációs díjat befizeti!

 

Azt tudnia kell, hogy az igazi élettani hatásokat és az érezhető különbséget csak akkor tudja megtapasztalni, ha abbahagyja a hagyományos savasító kávék fogyasztását, és legalább egy teljes doboz ganoderma kávét megiszik! Az esetek 90%-ban a tapasztalatok alapján a váltás tartós marad!

 

Hogy miért?

·         A ganoderma megszünteti a koffein káros hatásait, és az alapanyagául szolgáló magasabb minőségű arabica fajták koffeintartalma eleve alacsonyabb, mint a robustáé, így kisebb a veszélye a túladagolásnak!

·         A hagyományos kávékkal ellentétben, a ganoderma kávé hatása nem olyan, hogy hirtelen feldob, és utána gyorsan elmúlik (s így hamarosan újabb kávé után vágyik az ember), hanem hosszantartó frissességet biztosít, így gyakran 2-3 kávét is kivált a fogyasztása!

·         A prémium ízvilágú kávék az egész család, vagy barátok számára nagyszerű pillanatokat és kellemes együttlétet teremtenek bármikor a nap folyamán!

·         A ganoderma kávé nem égeti a gyomrot, segít a reflux ellen is, mivel lúgosító hatású!

·         A ganoderma-tartalom segít a méregtelenítésben, a vérerek karbantartásában, így a vérnyomás szabályozásában, nyugtató és alvást segítő hatású, és segíti az emésztést!

 

Miért a legolcsóbb kávé a DXN kávé?

 

·         Akárhogy osztjuk-szorozzuk, a 75-100.- Ft-os törzsvásárlói ár alapjában véve sem luxus kiadás, többet dobunk be a legolcsóbb automatába is, egy kis forró, barna, szintetikus léért!

·         Ha ebből az árból levonjuk a kapszulányi ganoderma-tartalom árát, akkor máris 40-60 Ft-nál tartunk!

·         Ha hozzáadjuk a megváltozott életminőséget, a fittebb ébrenlétet és a nyugodtabb alvást, a rendezödő vérnyomást, s az esetleges kevesebb betegállományt, munkából való kiesést, akkor már plusz értéket kaptunk! Nem is beszélve arról, ha a ganodermának köszönhetően el tudjuk hagyni a gyógyszereket, altatókat, stb., akkor megint csak spóroltunk!

·         Mivel a kávé hatása nem olyan, mint a normál kávéé, hogy hirtelen feldob, s utána hamar megkivánjuk a következőt, hanem hosszantartó frisseséget biztosít, ezért sokaknál a napi 5-6 kávé lecsökken 2-3-ra! Ez megint spórolás!

·         Ha valaki pedig elkezdi ajánlani (nem eladni!) a termékeket másoknak, és felépül egy kisebb fogyasztói csoport alatta, akkor pedig annyi jutalékot kaphat, hogy havi vásárlásai már ingyenesek lesznek, sőt, ha jól dolgozik, akkor bizony sok pénzt is kereshet!

 

EZEK UTÁN FELTEHETJÜK MAGUNKNAK A KÉRDÉST: VAN OLCSÓBB MINT A DXN KÁVÉ?

 

GANODERMA KÁVÉ – CSÉSZÉBE ZÁRT WELLNESS!

 

 

 

 

ápr

1

Új termék - DXN Üzleti Kezdőcsomag
 
A DXN Europe Kft. 2011. április 01-től egy új üzleti kezdőcsomagot vezet be "DXN Üzleti kezdőcsomag" néven. Az eddig érvényben lévő csatlakozási feltételek változatlanok, az új üzleti csomag csak egy választási lehetőség.

A csomag kizárólag új tagok számára, a regisztráció időpontjában, azzal együtt érhető el. A csomag tartalma nem változtatható. Érvényes visszavonásig.

 

DXN Black coffee DXN Lingzhi Coffee 3:1

DXN Cream Coffee DXN Zhi Mocha


DXN Üzleti kezdőcsomag tartalma:
1 db tagsági regisztráció (Starter Kit)
15 doboz Lingzhi Black Coffee
15 doboz Lingzhi Coffee 3 in 1
9 doboz DXN Cream Coffee
4 doboz DXN Zhi Mocha

Törzsvásárlói ár (bruttó): 97.435 Ft
PV érték: 504
SV érték (nettó): 35.910 Ft (46 %!)

DXN Üzleti kezdőcsomag előnyei: 30 % kedvezmény
A regisztráció és a kávék törzsvásárlói ára kedvezmény nélkül: 139.225 Ft lenne.
Árelőny: 41.790 Ft!


Plusz ajándékok (most!) a DXN Üzleti kezdőcsomaghoz:
2 db belépő a következő üzleti szemináriumra: 2011. június 4. (értéke: 7.000 Ft)
1 db letölthető startképzés hanganyag (értéke: 2.000 Ft)
1 db start füzet (értéke: 500 Ft)
43 db A/6-os szórólap (Értéke: 322 Ft)
1 db weboldal 1 évre, teljesítmény-elvárás nélkül (értéke: 12.500 Ft)
Összesen: 22.322 Ft értékben.