A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2010 December
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

dec

7

Szeretné tudni, hogy sokszor miért nehéz fogyni és hogy az idő múlásával ez miért válik egyre nehezebbé?

 

Esetleg Ön is úgy érzi néha, hogy hiába diétázik, mert nagyon lassan és nehezen fogy?

 

Aztán ha mégis megbotlik, akkor azonnal vissza is hízza a részben vagy teljesen leadott kilókat?

 

Mindenféle módszert kipróbált már eredménytelenül?

 

Netán nem sikerül megszabadulni attól az utolsó 3-5 , vagy netán 10-15 kilótól már évek óta?

 

Nos, egy problémát úgy lehet megszüntetni, ha ismerjük annak valódi okát!

 

Egészen addig, amíg nem ismerjük testünk zsírraktározásának tényleges okát, addig nincs a kezünkben az igazán egészséges és hatékony fogyókúra eszköze. Amíg nem tudjuk, hogy a szervezet MIÉRT épít zsírraktárakat, addig nem is tudjuk megoldani a problémát, és többnyire csak próbálkozunk – sokszor évekig –, kevés eredménnyel, vagy eredménytelenül.

 

MIÉRT? A válasz annyira egyszerű, hogy szinte el sem hisszük. Úgy érezzük, hogy a ZSÍR a probléma. Úgy érezzük, a zsír rossz. Úgy érezzük a zsír megöl minket, vagy egyszer csak meg fog! Az igazság az, hogy a zsír megmenti az életünket! A zsír: védelem! A zsír a barátunk! A zsírszövetek védelme nélkül meghalhatnánk! A válasz a „MIÉRT”-re egyszerű. Amikor a testünk az életmódunk, a táplálkozási szokásaink és a stresszes életvitelünk miatt elsavasodik, akkor a szervezet a ZSÍRT használja, hogy megkösse a savakat, és így megvédje a sejteket, szöveteket, szerveket, amelyek életben tartanak minket.

 

Amikor túl savasan táplálkozunk és olyan ételeket fogyasztunk, mint hús, tejtermékek, kenyér, magas cukortartalmú gyümölcsök stb., akkor az ezekből származó savakat el kell különíteni, különben ezek a savak tönkretesznek, megerjesztenek más sejteket. Tehát mit tesz a test?

Védelmi üzemmódra vált, és a zsírt használja arra, hogy elkülönítse és semlegesítse a savakat.

A méreganyagokkal teli zsírok kiürítésre kerülnek. Néha ez a folyamat nem megy végbe, mert a szervezet fáradt, vagy valamilyen módon akadályoztatva van a kiürítésben, így a zsír elraktározódik, a létfontosságú szervektől távol (has, fenék, csípő, comb területein). Így egyértelműen látható, hogy a testzsír megmenti az életünket. Minél savasabb életmódot követünk, annál kövérebbek vagyunk. Minél lúgosabb életmódot követünk, annál vékonyabbak, csinosabbak vagyunk.

 

 

Ez nem jelenti azt, hogy a túl sovány emberek egészségesebbek lennének. Nem ez az igazság. Valójában a túlsúlyos emberek általában egészségesebbek, mint a túl soványak, mivel a testükben lévő zsír megvédi őket a savaiktól. Ezzel szemben a sovány személyek esetében, ha nincsenek kiürítve a méreganyagok, akkor ezek tönkreteszik a szöveteket, izmokat, csontokat, ezzel egy sor nemkívánatos tünetet okozva.

 

Biztos ismer olyat, aki bármiből bármennyit ehet és mégsem hízik.

Ez komoly probléma, mert a zsírtermelési rendszer nem működik megfelelően. A túlsúly és a soványság ugyanannak az éremnek a két oldala, és mindkettő valódi oka a túlsavasodás.

 

Gondolja csak végig, mit is evett ma reggelire, vagy mit adott a gyerekeknek? Müzlit, tejet, joghurtot, péksüteményt, gyümölcslevet, kávét? Lebomláskor ezek mindegyike cukorrá válik, ami elsavasítja a szervezetet, így az kénytelen a védelmi eszközeit használni és zsírt építeni, hogy megkösse az épp most keletkezett savakat. 

 

Amint láthatja, Ön valójában nem túlsúlyos vagy kövér, hanem csak TÚL SAVAS. A túlsúly mértéke csak a savasság mértékét mutatja.

 

A túlsúly és a belőle származó betegségek valódi oka az elsavasodás.

Ne a zsírban keresse a probléma forrását, inkább az életmódjában, a táplálkozási szokásaiban.

 

Most már érthető, hogy a test miért olyan nehezen akar megszabadulni a zsírtól. Ha helyreállítanánk a sav-bázis egyensúlyt, akkor a szervezetnek nem lenne többé szüksége arra, hogy megtartsa a zsírrétegeket, és magától elengedné a fölös kilókat.

 

Csak addig van szükség óriási akaraterőre, amíg a fogyókúrával a szervezet önvédelme ellen próbálunk dolgozni. 

 

Tehát a valódi kezelés: ki kell üríteni a savas méreganyagokat és egészségessé válni! Ebben segítenek Önnek is a DXN gyógynövény-tartalmú készítményei, mint a ganoderma, spirulina, cordyceps. Ezek a gyógynövények hatásosan támogatják a szervezet méregtelenítését, helyreállítják a sav-bázis egyensúlyt, és rendszeres fogyasztásukkal tartós, végleges fogyás érhető el. A termékek mindenféle regisztrációs, vagy egyéb feltétel nélkül megrendelhetők - versenyképes áron - közvetlenül a nagykertől, az itt található webáruházból.

 

 

 A termékek fogyasztására vonatkozó információkat személyesen kérheti email-ben:

 

mari.hegyessy@qwertynet.hu

 

dec

3

Honlap információk

2010.12.03 - péntek

1.
Hazai weboldal


Állandó lakhely szerinti weboldal díjmentesen igényelhető mindenki számára bármikor.

A weboldal díjmentessége abban az esetben tartható fenn folyamatosan, amennyiben a DXN törzsvásárló, a csatlakozás hónapját követő hónaptól havonta minimum 100 PV értékben vásárol termékeket és a hálózatában a csatlakozását követő negyedik hónaptól legalább 300 PV értékben történik vásárlás, amiből saját maga legalább 100 PV értéket teljesít.

Például, ha valaki júniusban csatlakozik, akkor júliusban feltétel először a 100 PV saját vásárlás és szeptemberben először a 300 PV havi csoport forgalom, amiből minimum 100 PV a saját vásárlás elvárás. Természetesen a 300 PV saját forgalom is elfogadott.

Amennyiben valaki a fenti feltételeket nem tudja, vagy nem kívánja teljesíteni 10.000 Ft + Áfa éves díjért vásárolhat magának weboldalt. Az egy év letelte után ismét kvalifikálhat díjmentes weboldalra.

Amennyiben valakinek az anyanyelvén nincs az adott országban működő weboldal, díjmentesen jár neki az anyanyelvén is egy weboldal a fenti feltételek teljesítése esetén.

Például ha valaki Magyarországon él és szlovák anyanyelvű, neki a magyar és a szlovák weboldal is díjmentesen jár, amennyiben a teljesítményelvárást teljesíti. Amennyiben ő fizetős magyar weboldalt vásárol (hazai, magyar nyelvűt, a szlovák díjmentesen jár mellé). 

2.
Külföldi weboldal


Idegen nyelvű weboldalak (jelenleg: angol, cseh, lengyel, német, osztrák, román, szerb, szlovák).

Idegen nyelvű weboldalt bárki vásárolhat magának 10.000 Ft + Áfa éves díjért.

3.

Egyebek

Teljes díjmentesség vonatkozik teljesítményelvárás nélkül a Diamond (gyémánt) szintet elért munkatársakra, mind a hazai, mind a külföldi weboldalak esetében. Tehát egy gyémánt szintet elért üzletépítőknek bármennyi nyelven (nyelvenként egy) lehet díjmentes weboldala.
A díjmentes weboldalakat legkésőbb a megrendelést követő munkanap elindítjuk

Amennyiben valakinek valamely előző kiírásból adódóan díjmentességi jogosultsága van (pl. 500 PV belépő csomag, egy év alatt (2010. június 30-ig) 1200 + 2400 PV, előrefizetés, stb.), azokat természetesen érvényesítjük.

Az igényelt díjmentes weboldalakat új tag esetén (a csatlakozás és a csatlakozást követő hónapban) automatikusan elindítjuk legkésőbb az igénylést követő munkanapon.

Az igényelt díjmentes weboldalakat régi tag esetén csak a díjmentesség feltételének ellenőrzését követően indítjuk el, legkésőbb az igénylést követő munkanapon.

Az igényelt fizetős weboldalakat csak a díj beérkezését követően indítjuk el. A weboldalak fizetése kizárólag a budapesti központi irodában történhet személyesen vagy átutalással a DXN Hungary Kft. OTP Bank 11743033-29901450-00000000 számlájára. A közlemény rovatba kérjük a fizetett weboldal címét pontosan megadni. Számlát a beérkezést követően küldünk.

Minden weboldalhoz tartozik egy csomag adatlap, melyen megtekinthető a weboldal státusza, érvényessége. A jelenlegi státuszok nem valósak, a régi weboldalakhoz tartozó adatokat csak manuálisan tudjuk átállítani, ami a weboldalak nagy száma miatt egy hosszabb folyamat. Türelmeteket kérjük ez ügyben.

Egyetlen weboldalt sem törlünk előzetes értesítés és türelmi idő meghatározás nélkül azon törzsvásárlók esetében, akiknek a tárgyhónapot vagy a tárgyhónapot megelőző hónapban volt vásárlása.

Az angol, a német (nem az osztrák) és a szerb weboldalak az ezen országokban élők számára 2010. december 31-ig teljesítményelvárás nélkül díjmentesek.

A célunk az, hogy a jövőben is mindenki díjmentesen férjen hozzá a weboldalhoz, ezért születtek a fenti minimális teljesítmény elvárások.

 

dec

1

Hogyan tudsz rendelni és vásárolni DXN termékeket?

 

1.     Látogass el a honlapunkon a termékekhez, itt találsz egy webshop oldalt.

2.     Nézd végig a termékeket, és válaszd ki, hogy melyiket szeretnéd megrendelni.

3.     Majd kattints a Kosárba tesz gombra.

4.     Állítsd be, hogy hány darabot szeretnél vásárolni! Ha 1 darabnál többet, írd át a számot a kívánt mennyiségre majd nyomd meg a Módosít gombot.

5.     A kosár tartalma mindig felül jelenik meg, ezért ahhoz, hogy tovább folytasd a vásárlást, csak lefelé kell görgetned az oldalt.

6.     Ha minden terméket kiválasztottál kattints a Megrendelem gombra.


Kedvezmények:

·        Ha megrendeléseddel egyidejűleg a Tagsági Szerződést is elküldöd, akkor jogosult vagy a törzsvásárlói árra. A tagsági regisztráció díja egyszeri 5.000 Ft. Csupán egy terméket kell évente megvásárolnod ahhoz, hogy bent maradhass a rendszerben és nagykereskedelmi áron vásárolhass! Regisztrálnod akkor érdemes, ha hosszú távon akarod vásárolni a termékeket és ezért élni akarsz az alacsonyabb törzsvásárlói árkedvezménnyel vagy ha élni szeretnél az üzletépítés marketing tervében szereplő piacszervezési és reklámtevékenységi jutalékkal, jövedelemmel!

·         Ha még várnál ezzel, akkor is érdemes feliratkozni a hírlevélre (a  beugró feliratkozó ablakba még az első megnyitáskor!), mert  a feliratkozás után kapott elektronikus bónnal, egyszeri 1000 Ft kedvezményt kapsz vásárlásod értékéből, melyet a fogyasztói árból vonnak le.

Fontos figyelmeztetés: ez a kedvezmény, csak a Budapesti központi irodában, vagy a GLS futárszolgálattal történő kiszállítás esetén érvényesíthető, a helyi Service Centerekben történő termék átvételkor nem.

 

Fizetési módok:

·         előreutalással

·         utánvéttel

·         vagy készpénzzel személyesen a helyi Service Centerben.


Szállítási módok:

·         GLS futárszolgálattal (10 kg-ig) 1300 Ft előreutalás esetén

·         GLS futárszolgálattal (10 kg-ig) 1800 Ft utánvét esetén

·         vagy személyesen a helyi Service Centerben (Válaszd ki a listából a Település nevét!)

 

A megrendelésről e-mailben értesítést kapszt!

 


Váljék egészségedre! :-)

 

okt

4


DXN Maca Eu kávéDXN Maca Eucafe
A nagysikerű Eucafe visszatért! Ez a nagyszerű ízű kávékeverék az európai piac igényeinek megfelelően növényi eredetű tejszínt, cukrot, instant kávéport és Maca (Lepidium meyenii) port tartalmaz.

Összetevők:

 • növényi eredetű tejszín,
 • cukor,
 • instant kávépor,
 • Maca (Lepidium meyenii) por


Tápanyagtartalom:
 
100 g termékben: 

 • Energia: 449,0 kcal
 • Fehérje: 4,1 g
 • Zsír:    13,4 g
 • Szénhidrát: 78,0 g

21 g termékben: 

 • Energia: 94,3 kcal
 • Fehérje: 0,9 g
 • Zsír:    2,8 g
 • Szénhidrát: 16,4 g

1 dobozban 20 tasak található, 1 tasakban 21 g kávékeverék van. 

WEBÁRUHÁZ

DXN Maca Vita kávéDXN Maca Vita Cafe 
A nagysikerű Vita Cafe visszatért! Egy kis fazonigazítás után az európai piac igényeinek megfelelően instant kávéport, ginszeng-port, Maca (Lepidium meyenii) port és Ganoderma-kivonatot tartalmaz. Az élvezeti értékét cukor és növényi eredetű tejszín növeli.
Összetevők:

cukor,

növényi eredetű tejszín,

 • instant kávépor,
 • ginszeng-por,
 • Maca (Lepidium meyenii) por,
 • Ganoderma-kivonat


Tápanyagtartalom:
 

100 g termékben
 

 • Energia: 442,0 kcal
 • Fehérje: 3,0 g
 • Zsír:    11,8 g
 • Szénhidrát: 80,9 g

21 g termékben 

 • Energia: 92,8 kcal
 • Fehérje: 0,6 g
 • Zsír:    2,5 g
 • Szénhidrát: 16,9 g

1 dobozban 20 tasak található, 1 tasakban 21 g kávékeverék van. 

WEBÁRUHÁZ

Maca vagy perui zsázsa (Lepidium meyenii) 
Az utóbbi években egyre többet lehet hallani egy perui ?csodanövényről?, a Macáról.
A perui zsázsát kizárólag az Andok 4?5000 méter magasan fekvő területein termesztik. Egyes források szerint egynyári, míg mások kétnyárinak írják le. A növény aranyló, vöröses, lila, kék, fekete vagy zöld színű gyökere a régió különösen nagy becsben tartott élelmiszere.

Főbb hatóanyagai:
 

 • szénhidrátok (60%)
 • fehérjék (10%)
 • étkezési rostok (8,5%)
 • zsír (2,2%)
 • valamint uridin, almasav és benzoil-származékai, glükozilonát.

Ásványi anyagokban (szelén, kalcium, magnézium, vas) és zsírsavakban (linolénsav, palmitinsav, olajsav) gazdag, emellett aminosavakat és különböző poliszacharidokat tartalmaz.
Két különleges hatóanyaga az (1R,3S)-1-metiltetrahidro-

karbolin-3-karboxilsav, amely a központi idegrendszerre hat és a p-metoxibenzil izotiocianát, melyet vágyserkentő hatásúként (afrodiziákum) tartanak számon.

Főbb hatásai:
 
 • első sorban kiváló élelmiszer
 • afrodiziákum
 • a menopauza kellemetlen tüneteinek enyhítésében segíthet
 • egyes kutatások szerint fokozza a spermaszámot és a spermák életképességét
 • egyes források adaptogén növényként tartják számon
WEBÁRUHÁZ

Fontos hangsúlyozni, hogy a Maca elsősorban élelmiszer, melyet 2000 éve fogyasztanak. Az ősi hiedelmek szerint az inka harcosok, mielőtt hadba indultak volna, mindig fogyasztottak belőle, hogy ezzel is növeljék testi erejüket. Asszonyaik pedig azért fogyasztották, hogy fenntartsák fogamzó képességüket. A leginkább bizonyíthatónak látszó állítás az az, hogy a Maca növelheti a spermaszámot és a spermák életképességét. 

A perui zsázsa gyökérnek nincs elfogadott napi adagja, mellékhatásai nem ismertek.
 


(Koreai) ginszeng (Panax ginseng)
 

Szerencsére ma már kevés embernek kell bemutatni az ázsiai kontinens legnagyobb becsben tartott gyógynövényét, a (koreai) ginszenget.
Az emberforma gyökér (a kínai, japán és koreai neve is ezt jelenti).lágyszárú, évelő növény, mely a Koreai-félsziget északi és a mai Kína északkeleti részének magas hegyeiben őshonos. Az ázsiai országok közül Dél-Koreában termesztik a legnagyobb mennyiségben.

A hagyományos kínai gyógyászatban a ginszeng gyökerét használják, amely az előállítás módjától függően lehet vörös vagy fehér.
 

Főbb hatóanyagai:
 
 • 2-3% triterpénszaponin ginzenozidok
 • 0,05% illóolaj (limonén, citrál, stb. tartalommal)
 • poliszacharidok (pl. keményítő, panaxánok, ginzenánok)
 • poliacetilének (falcarinol, panaxinol, panaxadol, panaxatriol)
 • peptidoglükánok (panaxan A-U) stb.

ginszeng gyökér a VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben és a 6. Európai Gyógyszerkönyvben is megtalálható, hivatalos növényi drog, melynek elismert gyógyhatásai a következők:
 

 • adaptogén (nem toxikus, emeli a szervezet ellenálló képességét a különböző stresszorokkal szemben, legyenek azok fizikai, kémiai vagy biológiai eredetűek)
 • regulátor (normalizálja a szervezeti funkciókat: túlműködés esetén csökkenti, alulműködés esetén fokozza a szervezet funkcióit)
 • Tonizál, javítja a fizikai teljesítőképességet, a központi idegrendszert stimulálja, a testi és szellemi megterhelés következtében előálló korai kimerülés ellen hat, javítja a memóriát, fokozza a szervezet nem specifikus ellenállóképességét, fokozza a szervezetben az RNS és a fehérje szintézist, általában az anabolitikus (felépítő) folyamatokat. Hatással van a szexuális életfolyamatokra, növeli a sperma produkciót, növeli a libidót, segíti a merevedést, de nem növeli a coitus frekvenciáját.*

Ajánlott napi adagja rövid ideig történő alkalmazás esetén: 0,5?2,0 g, hosszabb távon történő alkalmazás esetén: 0,4?0,8 g.
 

FONTOS: a fenti megállapítások a növényi drogra és nem a kávékeverékre vonatkoznak!!!
 
FONTOS: a ginszeng jól tolerálható, mellékhatások ritkán fordulnak elő.
FONTOS: Várandósság és szoptatás alatt a ginszeng használata nem javasolt.

Növényi eredetű tejszín
 
Manapság egyre több ember szenved laktóz intoleranciában. A DXN mérnökei ezért csak a legszükségesebb esetben használnak tejszármazékokat. A DXN italporokban (instant kávékeverékek, Nutrizhi) használt növényi eredetű tejszín nádcukorból készült glükóz-szirupot, pálmavajat tartalmaz.

Cukor
 
A gyártótól kapott nyilatkozat alapján a DXN termékekben használt cukrot cukornádból (Malajziában javarészt a Saccharum officinarum-ot és a Saccharum arundinaceum-ot termesztik) nyerik.


WEBÁRUHÁZ

Felhasznált irodalom:
Cicero, A. F. et al.: Hexanic Maca extract improves rat sexual performance more effectively than methanolic and chloroformic Maca extracts. Andrologia. 34(3): 177?179. 2002.

Cicero, A. F., Bandieri, E., Arletti, R.: Lepidium meyenii Walp. Improves sexual behavior in male rats independently from its action on spontaneous locomotor activity. J. Ethnopharmacol. 75(2?3): 225?229. 2001.
 

Clément, C. et al.: Effects of maca supplementation on bovine sperm quantity and quality followed over two spermatogenic cycles. Theriogenology. 74(2): 173-183. 2010.
 

Gonzales, G. F., Gonzales, C., Gonzales-Casta?eda, C.: Lepidium meyenii (Maca): A Plant from the Highland of Peru ? from Tradition to Science. Forsch Komplementmed. 16(6): 373?380. 2009.
 

Gyógynövénytár : Útmutató a korszerű gyógynövény-alkalmazáshoz. Szerk. Szendrei Kálmán, Csupor Dezső. Budapest : Medicina Könyvkiadó Zrt., 2009. 563 p. ISBN 978 963 226 226 0
 

Ody, Penelope: Kínai gyógynövények. Ford. Nyuli Kinga. Budapest : Scolar Kiadó, 2007. Titkok nélkül. (Secrets of Chinese Herbal Medicine). 223 p. ISBN 978 963 9534 91 9
 

Prof. dr. Petri Gizella: Gyógynövények és készítmények a terápiában. Budapest : Galenus Kiadó, 2006. 388 p. ISBN 963 7157 08 5
 

Pino-Figueroa, A., Nguyen, D., Maher, Timothy J.: Neuroprotective effects of Lepidium meyenii (Maca). Ann N.Y. Acad. Sci. 1199:77?85. 2010.
 

[Shin By?ng-Ch'?l] Shin, B. C. et al.: Maca (L. meyenii) for improving sexual function: a systematic review. BMC Complement Altern. Med. 10: 44. 2010.
 

[Dr.] Szabó László Gy.: Gyógynövény-ismereti tájékoztató : gyógyszerészeknek : orvosoknak : kertész- és agrármérnököknek : biológiatanároknak. Baksa : Schmidt und Co. : Pécs : Melius Alapítvány, 2005. 302 p. ISBN 963 218 185 9
 

[Dr.] Tóth László: Gyógynövények : Drogok : Fitoterápia. 4. kiad. [Debrecen] : Debreceni Egyetemi Nyomda, 2009. 588 p. ISBN 978 963 472 916 7