A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

                                                          

 

Mindig is az volt a meggyõzõdésem, ahhoz, hogy valami sikerüljön az életben, erõs belsõ motivációra van szükség: arra, hogy azt valamiért nagyon akarjam!

Tizenkét éves jógás tapasztalatom pedig azt mutatja, hogy a másik legfontosabb dolog az intuíció.

Ha az ember egyre inkább a belsõ utat kezdi járni, lassanként rájön, hogy a "külsõ" életben is belsõ intuíciói, megérzései vezetik a megfelelõ irányba.

Megfigyeltem: ha ez a kettõ - belsõ motiváció és intuíció - együtt van, akkor a megfelelõ idõben a megfelelõ dolgok történnek velem.

 

A szükséges motivációra legjobb példa a hivatásom megtalálásának története:

A gimnáziumi évek végén, és azt követõen 6 évig teljesen más irányba indultam, más pályára készültem, az igazi belsõ indíttatás ereje nélkül. Ekkor - életemben elõször - az történt, hogy valamit teljesen saját magamtól, belsõ motivációra határoztam el: hogy megtanulok németül. Nagyon akartam. Ezzel ugyanis - úgy tûnt - lehetõségem nyílik egy bécsi fõiskolán tanulni abban a témában (iparmûvészet), amire addig készülgettem. A vége az lett, hogy nem mentem Bécsbe és nem iparmûvész, hanem német fordító lettem. Utólag ismertem fel azt is, hogy belsõ intuícióm már régóta azt súgta, a nyelvek közötti közvetítés, a nyelvi megértés csodája lesz a hivatásom, csakhogy erre akkor még nem figyeltem oda.

 

A belsõ intuícióra pedig legjobb példával az szolgál, ahogyan férjemre, életem igazi társára rátalátam:

Ekkor már - hosszú évek után, melyek alatt sokmindent megtapasztaltam, voltam lent és fent egyaránt - tudtam: a belsõ hangra kell figyelnem, és akkor minden rendben lesz!

Amikor leendõ férjemet életemben elõször pillantottam meg a vonaton, a belsõ hang rögtön azt mondta:

"Õ lesz az, aki igazán nõvé tud tenni engem!"

Igazán nõvé lettem: negyvenedik életévemben megszültem csodálatos kisfiunkat, akit férjem egyszerûen csak "a világegyetem szuperlényének" nevez! Az intuícióm nem csalt: velük - a két "fiúmmal" - megtaláltam mindazt a boldogságot, amit az ember testi, lelki, szellemi szinten csak kívánhat magának!

 

A fordításból azonban manapság nehéz megélni, az a kis reklámcég is, ahol 10 évig dolgoztam, a válságnak köszönhetõen tönkrement.

Mivel Balatonon örököltünk egy nagy öreg villát egy bozótos kertben, vele két romos melléképületet, így -fordítóként és univerzális érdeklõdésû, de állás nélküli magyartanárként, férjemmel ketten - "építõipari vállalkozásba" fogtunk: újjáépítettük a kisházakat, András pedig szép kertet épített köréjük.

Azóta két éve nyaranta új apartmanházunk bérbeadásával foglalkozunk.

 

Néhány kép a házunkról és a kertrõl:

 

       

 

 

E mellé azonban folyamatosan kerestünk valamit, ami télre is biztosítaná rendszeres megélhetésünket. Sokmindent megnéztünk az Interneten, és sok átverõs szöveggel találkoztunk. Egyik sem kellett.

Amikor azonban barátnõm átküldött egy rövid e-mailt arról, hogy "új projektbe" fogott, és megnéztem a weboldalát, az intuícióm azonnal mûködésbe lépett. Tudtam, õ is hasonlóan gondolkodik, mint én, hasonló dolgot keresett, mint én:

          - otthonról végezhetõ, valós (nem csak annak látszó), értelmes munka

          - szabad idõbeosztás, hogy a családra is jusson idõ

          - tisztességes jövedelem

          - olyan témakör, amely mellé oda tudok állni, amivel másoknak is hasznára vagyok

 

Amikor jobban elmélyedtem a weboldalán talált leírásokban a Ganoderma gombáról és a fogyasztók egyéni beszámolóiban, és vele is beszéltem, a belsõ motivációm is azonnal elkezdett "mozgolódni": itt nemcsak anyagi problémáinkra találhatok megoldást, de ráadásul megoldódhatnának téli egészségügyi gondjaink is. Kétlaki életünkbõl fakadóan ugyanis (nyáron: Balaton, télen: Budapest) nagyon nehezen viseljük a hosszú, sötét, hideg teleket. Régebben az óvoda-, most meg az iskolakezdés is hozzájárul a felsõlégúti problémák állandósulásához a családban: orrdugulás, arcüreg- és torokgyulladás, mindig visszatérõ köhögés, stb.

Annyi mindent kipróbáltunk már - több-kevesebb sikerrel!

 

Rendeltem a kávéból, kakaóból, hiszen amúgy is nagy kávé-kedvelõk vagyunk, majd regisztráltam barátnõm honlapján, hiszen 5000 Ft-ot már csak az is megér, ha olcsóbban juthatok hozzá ezekhez a termékekhez. Nincs kockázat vagy bármilyen kötelezettség!

 

Azt már az elsõ néhány nap ganodermakávé-ivás után észrevettem, hogy a kávé elfogyasztása után nem lépnek fel azok a kellemetlen tünetek - gyomorégés, nyugtalanság a fáradtság ellenére -, amelyek miatt már jó ideje problémám volt a kávéivással, és más, alternatív megoldást kerestem.

Kipróbáltam a gabonakávékat is, rizs- vagy zabtejjel, de ezeknek valahogy nem volt olyan íze! Mégsem tudtam tehát lemondani a valódi arabica kávéról, az íze és a hozzá fûzõdõ "szertartás" miatt, ami nálunk már otthon, gyerekkoromban nagyon fontos volt!

Mára már - férjem szavával élve - "beleszerettünk" a ganodermás kávé ízébe, különösen finom utóízébe!

Azt tapasztaljuk, hogy sokkal energikusabbak vagyunk, a napközbeni fáradtságok eltûntek, kevesebb alvással is kipihentnek érezzük magunkat.

És még egy, számomra nagyon fontos megfigyelés: amióta a ganodermás kávét iszom, nem kívánom annyira az édességet! Elõzõleg szinte minden este - a legrosszabb idõszak az édességevésre! - ellenálhatatlan vágy tört rám, hogy bekapjak valami csoki-félét, és ha netalán nem volt otthon ilyesmi, szinte kétségbeestem!

Ez mára teljesen megszûnt!

 

Az elsõ héten - ahogyan egyre tovább tájékozódtam - én csodálkoztam a legjobban, milyen mértékûvé növekedett a belsõ motivációm! Hiszen mégiscsak egy MLM-rendszerrõl van szó, amit én eddig mindig messzirõl elkerültem! Csakhogy, amit itt találtam, az nem olyan! Az Online MLM egy teljesen új találmány, ami kiküszöböli a pilótajátékra emlékeztetõ MLM-rendszerek összes visszataszító hátrányát.

Nem kell senkit sem meggyõzni, nem kell temékbemutatókra járkálni, nem kell a barátoknál, ismerõsöknél "nyomulni"!

 

Legfeljebb megkínálni õket egy jó kávéval és beszélni nekik a termékekkel kapcsolatos saját tapasztalatokról!

 

Ezt Te is megteheted, ha kedvet érzel rá!

Regisztráció után te is ingyenesen igényelhetsz egy ilyen honlapot, amely eladja helyetted a termékeket és az üzleti lehetõséget!

 

De elõször, azt tanácsolom, rendelj egy doboz kávét, idd meg úgy, hogy közben nem iszol másfajta kávét, és nézd meg, mi történik!

 

Ha megtetted, kíváncsi lennék a te tapasztalataidra is!

 

Sok örömet hozzá!

 

Hegyessy Mari

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on